venres, 18 de agosto de 2017

SILENCIO






Un minuto de silencio


UGT participa nos paros convocados en toda España en solidariedade coas vítimas dos atentados terroristas


España está de loito polas vítimas dos atentados terroristas que se produciron nas Ramblas de Barcelona e en Cambrils (Tarragona). Os traballadores e traballadoras de UGT e os distintos líderes sindicais participaron no minuto de silencio convocado, en toda España, en solidariedade coas vítimas destes atentados. Paros convocados nas diferentes sedes sindicais, nos centros de traballo e ás portas dos concellos de todo o territorio nacional.


Un minuto de silencio para manifestar a unión de todos os traballadores e traballadoras contra o terrorismo e a firme condena do noso sindicato fronte aos que utilizan a violencia para impoñer o estado de terror.




Un minut de silenci



UGT participa en els aturs convocats en tota Espanya en solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes



Espanya està de dol per les víctimes dels atemptats terroristes que s'han produït en Les Rambles de Barcelona i a Cambrils (Tarragona). Els treballadors i treballadores d'UGT i els diferents líders sindicals han participat en el minut de silenci convocat, en tota Espanya, en solidaritat amb les víctimes d'aquests atemptats. Aturs convocats a les diferents seus sindicals, als centres de treball i a les portes dels ajuntaments de tot el territori nacional.



Un minut de silenci per manifestar la unió de tots els treballadors i treballadores contra el terrorisme i la ferma condemna del nostre sindicat enfront dels quals utilitzen la violència per imposar l'estat de terror.